gośćNatalia 4 Napisano Luty 28, 2022 Cześć, jestem tu nowa. Od 3 stycznia zaczęłam ćwiczyć i stosować dietę. Na dzień dzisiejszy 9.2 kg mniej . Od dzis mam nowa dietę rozpisana przez Czarnego Furiata na fb. Zajebiste przepisy . Cwiczenia rozpoczęłam z Monika Kołakowska. Chcialam stworzyć to forum gdyby miała jakieś słabości lub pytania względem ćwiczeń diet. Wiadomo mogę zapytać trenera ale czasami lepiej poradzić się dziewczyn . Przedemna jeszcze zgubienie ok 10 kg. trzymajcie kciuki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka31 29 Napisano Marzec 1, 2022 Hej To już ładnie ci ubyło Ja mam trochę więcej jak 10 kg do zrzucenia. Dietę układam sobie sama, a do ćwiczeń się przyzwyczajam. Odpowiada mi Ola Żelazo. Kołakowskiej też przeglądałam filmiki ale jakoś nie przypadła mi do gustu. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gośćNatalia 4 Napisano Marzec 2, 2022 Od poniedziałku 2 trening z Kołakowską, dieta dzien 3 zaliczona. Ciśniemy dalej Jest tu ktoś jeszcze, kto rozpoczął od poniedziałku? Motywujmy się wzajemnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malinka31 29 Napisano Marzec 3, 2022 Hej Jaką wagę masz obecnie? Czy masz dzień na ważenie? Ja poniedziałek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gośćNatalia 4 Napisano Marzec 3, 2022 Wstyd, ale chodziłam z wagi 90 kg. Ogólnie mam ważenie w poniedziałki, Ale dziś weszlam na wagę bo mam ciężko z snem i czuje ze cos znow zeszło mega ciezki czas w moim życiu. I dzis 80.1 kg Ale te 0.7kg to zeszło z nerwów. 🥺🥺🥺 Uprzedzę pytanie jem stale posiłki oraz cwicze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach