Jagoda111 0 Napisano Marzec 13, 2022 Witam. Mam problem. Obecnie jestem z dzieckiem za granicą. W szkole w której jest mój syn potrzebuje opinie od polskiego logopedy,na jakim poziomie języka polskiego jest mój 5 letni syn. Jak go przygotować do takiego testu? Czy ktoś wie, jakie pytania może zadawać logopeda dziecku? Myślę że jak będzie przygotowany na takie pytania to lepiej będzie mógł się otworzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Marzec 13, 2022 1 godzinę temu, Jagoda111 napisał: Witam. Mam problem. Obecnie jestem z dzieckiem za granicą. W szkole w której jest mój syn potrzebuje opinie od polskiego logopedy,na jakim poziomie języka polskiego jest mój 5 letni syn. Jak go przygotować do takiego testu? Czy ktoś wie, jakie pytania może zadawać logopeda dziecku? Myślę że jak będzie przygotowany na takie pytania to lepiej będzie mógł się otworzyć. To ma sprawdzić poziom, a nie przygotowanie. Wrzuć na luz. Po co się do tego specjalnie przygotowywać? Wytłumacz tylko synowi co to i po co. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach