Agnieszkad 4 Napisano Marzec 23, 2022 Witam, robiłam test ciążowy cukrem. Dodałam cukier do moczu i połowa się rozpuściła a połowa została na dolnej części miseczki, Czy to oznacza że jestem w ciąży? Bardzo bym nie chciała być. Proszę o pomoc 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 245 Napisano Marzec 24, 2022 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monikadekiel 16 Napisano Marzec 24, 2022 13 godzin temu, Agnieszkad napisał: Witam, robiłam test ciążowy cukrem. Dodałam cukier do moczu i połowa się rozpuściła a połowa została na dolnej części miseczki, Czy to oznacza że jestem w ciąży? Bardzo bym nie chciała być. Proszę o pomoc Radziłbym jednak udać się do apteki i poprosić o test ciążowy. Kosztuje około 10zł. Pierwsze słyszę o takiej metodzie jaką opisałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ab_oriente_lux 78 Napisano Marzec 24, 2022 To zależy od cukru. Robiłaś na białym, czy trzcinowym, pudrze, czy w kostkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Migotka95 165 Napisano Marzec 24, 2022 15 godzin temu, Agnieszkad napisał: Witam, robiłam test ciążowy cukrem. Dodałam cukier do moczu i połowa się rozpuściła a połowa została na dolnej części miseczki, Czy to oznacza że jestem w ciąży? Bardzo bym nie chciała być. Proszę o pomoc Nie sugerowałabym się domowymi sposobami bo to po prostu mit. Najlepiej kup test w drogerii albo w aptece. Albo najlepiej iść na betę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach