Dagmi 0 Napisano Marzec 27, 2022 Czy znacie firmę Empire i jej produkty czyli karmy hipoalergiczne min. dla psów? Mój pies ma alergię skórną i polecono mi te produkty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
azaliamag 1 Napisano Marzec 29, 2022 Tak, znam karmy tej marki. Mam Yorka, który również miał alergię skórną, którą dzięki tej karmie udało nam się poskromić. Karmy te mają doskonały skład i wykonywane są w małych partiach co gwarantuje nam, że otrzymamy dobrą jej jakość. Dagmi jakiej rasy masz psa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagmi 0 Napisano Kwiecień 5, 2022 Mam West'a, który jest bardzo spokojnym i kochanym psiakiem. Dzięki za nadzieję, iż można się pozbyć tych dolegliwości alergicznych bo one naprawdę utrudniają mu życie. Mam jeszcze pytanie kupowałaś u nich karmę dedykowaną do rasy czy taką ogólna przeznaczoną do ras małych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wkonrad081 2 Napisano Kwiecień 11, 2022 Empire to niezły producent. I to krajowy. Też kupuję od nich dla swojego pieszczocha. I to nie tylko karmę. Mają tez fajne przysmaki i takie z kolagenem. Jak ma sie psiaka troche starszego i z problemami ze stawami, to polecam. Fajny dodatek do diety, zdrowy i na pewno smaczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafpo 0 Napisano Kwiecień 12, 2022 Jakość tych karm i przysmaków jest naprawdę świetna, a do tego wszystko można zamówić w ich sklepie internetowym i otrzymać przesyłkę pod wskazany adres lub paczkomatu. Jest to wilka wygoda i korzystam z opcji paczkomatu. Odbieram ją zazwyczaj podczas powrotu ze spaceru z psem. Mój pupil zawsze rozpoznaje, że to paczka dla niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagmi 0 Napisano Maj 15, 2022 Zamówiłam ta karmę, a w wyborze pomógł mi bardzo praktyczny sugester. Po odpowiedziach na kilka podstawowych pytań wyświetlił mi swe polecenia. Zbyt wcześnie by powiedzieć o działaniu ale najważniejsze, że psu smakuje i zajada ją ze smakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
azaliamag 1 Napisano Czerwiec 16, 2022 Dagmi i jak psiak się czuje? Czy problemy choć częściowo ustały? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagmi 0 Napisano Lipiec 11, 2022 Wiać znaczącą poprawę po tej zmianie karmy. Jednak to co podajemy psu ma znaczenie i warto wybierać karmę o lepszych składnikach. Kupując w pakiecie można zaoszczędzić więc i cenowo jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafpo 0 Napisano Lipiec 17, 2022 Dnia 11.07.2022 o 23:43, Dagmi napisał: Wiać znaczącą poprawę po tej zmianie karmy. Jednak to co podajemy psu ma znaczenie i warto wybierać karmę o lepszych składnikach. Kupując w pakiecie można zaoszczędzić więc i cenowo jest ok. Super, że karma się sprawdziła. Masz rację pakiety u nich są w dobrej cenie. Następnym razem spójrz też na ich przysmaki bo ofertę mają całkiem niezłą. Mojemu psiakowi przypadły do gustu roladki wołowe z kolagenem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach