Rypsyma Sargsan powracam 29 Napisano Marzec 28, 2022 Turecka telewizja nadała nieprawidłowe informację które miały by udowadniać że Armenia wspiera militarnie Rosję , jest to kłamstwo mające na celu osłabić polityczną pozycje Armenii i zagrozić bezpieczeństwo mieszkańców Arcach , kolejny fejk nius dotarł do naszego kraju o rzekomym poparciu władz Ukrainy piątkowego ataku na Armenię .Wszyskie inforamcje majana celu osłabić Armenie i skłucic polityków . Ormainski rzad od samego pocztku poinformował o swojej neutralnosci i zanipokojeniu obecną sytuacją . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość matkofobia Napisano Marzec 28, 2022 (edytowany) @Rypsyma Sargsan to może być prawda co piszesz, znam kilku Ormian od lat, od dziecka - naprawdę bardzo spokojni, małokonfliktowi ludzie. Opowiadali mi za dziecka, dlaczego musieli uciekać z Armenii, opowiadali o ludobójstwie jakie zafundowała im Turcja przed laty (i co mało kto wie, o corocznych najazdach Turków na ich wsie, miasta, domy - gwałtach, mordach, grabieżach). Nie mieli życia w Armeni, musieli wyjeżdżać. Edytowano Marzec 28, 2022 przez matkofobia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurkuma121 4 Napisano Marzec 29, 2022 I bardzo dobrze robisz, może wtedy się nie złapie człowiek na fake newsa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rypsyma Sargsan powracam 29 Napisano Marzec 30, 2022 (edytowany) Dnia 28.03.2022 o 16:25, marinero0 napisał: Armenii potrzebna silna armia a nie gadanie politykow Przyklad niech biora od Ukrainy! Po Krymie w 2014 r juz sie wzieli w garsc ! Ukraina ma 41 milionów a Armenia niecałe 3 miliony. Ukraina ma pomoc z Zachodu a tu ze wszhody tak i zachodu sa wrogie kraje . Edytowano Marzec 30, 2022 przez Rypsyma Sargsan powracam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rypsyma Sargsan powracam 29 Napisano Marzec 30, 2022 Dnia 28.03.2022 o 16:43, matkofobia napisał: @Rypsyma Sargsan to może być prawda co piszesz, znam kilku Ormian od lat, od dziecka - naprawdę bardzo spokojni, małokonfliktowi ludzie. Opowiadali mi za dziecka, dlaczego musieli uciekać z Armenii, opowiadali o ludobójstwie jakie zafundowała im Turcja przed laty (i co mało kto wie, o corocznych najazdach Turków na ich wsie, miasta, domy - gwałtach, mordach, grabieżach). Nie mieli życia w Armeni, musieli wyjeżdżać. Dokładnie to co było w czsie 44 dniowej wojny pokazuje powtarzającą sie historię . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rypsyma Sargsan powracam 29 Napisano Marzec 30, 2022 Dnia 28.03.2022 o 18:00, Dobrosułka napisał: Teraz jest mnostwo tej dezinformacji. Ja teraz jak czytam niektore takie bardziej kontrowersyjne informacje to sprawdzam w kilku zrodlach poniewaz nie wiadomo teraz komu wierzyc. Dokładnie ja obecnie każdą inforamcje bardzo dokładnie sprawzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach