Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rypsyma Sargsan powracam

Dezinforamcja

Polecane posty

Turecka  telewizja nadała nieprawidłowe  informację  które miały by udowadniać że Armenia wspiera militarnie Rosję , jest to kłamstwo mające na celu osłabić polityczną pozycje Armenii i zagrozić bezpieczeństwo mieszkańców Arcach , kolejny fejk nius dotarł do naszego kraju o rzekomym poparciu władz Ukrainy piątkowego ataku na Armenię .Wszyskie inforamcje majana celu osłabić Armenie i skłucic  polityków . Ormainski rzad od samego pocztku poinformował o swojej neutralnosci i zanipokojeniu obecną sytuacją .

Gość matkofobia

@Rypsyma Sargsan to może być prawda co piszesz, znam kilku Ormian od lat, od dziecka - naprawdę bardzo spokojni, małokonfliktowi ludzie. Opowiadali mi za dziecka, dlaczego musieli uciekać z Armenii, opowiadali o ludobójstwie jakie zafundowała im Turcja przed laty (i co mało kto wie, o corocznych najazdach Turków na ich wsie, miasta, domy - gwałtach, mordach, grabieżach). Nie mieli życia w Armeni, musieli wyjeżdżać. 

Dnia 28.03.2022 o 16:25, marinero0 napisał:

Armenii potrzebna silna armia  a nie gadanie politykow 🙂 Przyklad niech  biora od Ukrainy! Po Krymie w 2014 r  juz sie wzieli w garsc ! 

Ukraina ma 41 milionów a Armenia niecałe 3 miliony. Ukraina ma pomoc z  Zachodu a tu ze wszhody tak i zachodu sa wrogie kraje .

Dnia 28.03.2022 o 16:43, matkofobia napisał:

@Rypsyma Sargsan to może być prawda co piszesz, znam kilku Ormian od lat, od dziecka - naprawdę bardzo spokojni, małokonfliktowi ludzie. Opowiadali mi za dziecka, dlaczego musieli uciekać z Armenii, opowiadali o ludobójstwie jakie zafundowała im Turcja przed laty (i co mało kto wie, o corocznych najazdach Turków na ich wsie, miasta, domy - gwałtach, mordach, grabieżach). Nie mieli życia w Armeni, musieli wyjeżdżać. 

Dokładnie  to co było w czsie 44 dniowej wojny pokazuje powtarzającą sie historię . 

Dnia 28.03.2022 o 18:00, Dobrosułka napisał:

Teraz jest mnostwo tej dezinformacji.  Ja teraz jak czytam niektore takie bardziej kontrowersyjne informacje to sprawdzam w kilku zrodlach poniewaz nie wiadomo teraz komu wierzyc.

Dokładnie ja obecnie każdą inforamcje bardzo dokładnie sprawzam