Marlenka 6 Napisano Kwiecień 7, 2022 Hej mam pomysł żeby wypisać tutaj wszystkich fitmotywatorów których obserwujemy w social media i na blogach. Jeśli ktoś chce dołączyć to zapraszam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plusska 1 Napisano Kwiecień 8, 2022 No to wrzucam pierwszego instagrama @jemcochcepl prowadzi go psychodietetyczka ciekawe spojrzenie na zmianę diety i stylu życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marlenka 6 Napisano Kwiecień 12, 2022 Dziękuję za polecenie, widzę że mój pomysł nie przypadł do gustu nikomu innemu, tylko Tobie fajny instagram obserwuję już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Plusska 1 Napisano Kwiecień 13, 2022 Nie ilość a jakość się liczy. Teraz każdy chce być fit bo to modne takich instagramów i blogów jest mnóstwo. Niestety często prowadzą je osoby bez wiedzy i wprowadzają w błąd. Albo reklamują i polecają suplementy, które cudownie nas odchudzą. Trzeba na to uważać. Dlatego ja oglądam tylko takie bez reklam tj prowadzone przez dietetyków, psychodietetyków czy trenerów personalnych którzy jeśli reklamują to sami siebie a nie jakieś produkty spod lady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marlenka 6 Napisano Kwiecień 14, 2022 (edytowany) Masz 100% racji. Też widzę plagę osób które pracują w branży fit lub to ich pasja i reklamują koktajle, proszki, tabletki na odchudzanie, które niby mają pomóc schudnąć, ale tego nie robią, bo nie ma cudownych tabletek na odchudzanie. Dlatego jak oglądam instagrama czy youtuba i widzę cały czas jakieś reklamy to mnie to zniechęca. Stąd mój post, żeby dzielić sie wartościowymi osobami do obserwowania, które mają wykształcenie i wiedzę w temacie i nie zrobią nam krzywdy, bo już naprawdę od tych reklam robi się niedobrze i nie umiem sama tego przesiać Edytowano Kwiecień 14, 2022 przez Marlenka chciałam coś dodać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Basica 2 Napisano Maj 12, 2022 ja kupiłam kurs Jem co chcę bardzo fajny poradnik polecam jeśli chcecie zgłębić temat i pomóc sobie rzucić niezdrowe jedzenie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marlenka 6 Napisano Maj 20, 2022 a ja też już mam ale jeszcze do niego nie przysiadłam na poważnie ale mnie zmobilizowałaś żeby się wziąć za siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach