Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Agnieszka1819

problem z prawem jazdy.

Polecane posty

Cześć wszystkim. Mam 19 lat. Zapisałam się na prawo jazdy już tamtego kwietnia. ale z tym zwlekałam-bałam się, nie chciałam ale uważałam, że tak wypada i namawiał mnie do tego każdy. Chodziłam na jazdy niechętnie i to co mówił mi instruktor to wlatywało i wylatywało z głowy-w ogóle go nie słuchałam zbytnio. Nie szło mi za najlepiej. Na jazdy szłam jak za karę a jak się kończyły to byłam najszczęśliwsza i tak w kółko. Po wyjeżdżonych 30h moje nastawienie się zmieniło-sama zaczęłam chcieć mieć prawko i się przyłożyłam. On ogólnie ma do mnie niezbyt fajne dostosowanie. Walnie czymś chamskim-no generalnie czuję, że się nie lubimy. Mam wyjeżdżone 39h. Wczoraj miałam egz wewnętrzny praktyczny u niego no i nie szło mi,jestem załamana i od wczoraj płaczę. Dopóki nie zdam u niego wewn praktyczny to on nie zapisze mnie na państwowy i nie zaktualizuje mi profilu. Mam problem ze skrzyżowaniami ze zmianą pasa ruchu na który mam wjechać po zawróceniu na który po skręcie w lewo… Od wczoraj płaczę ,że się nie nadaję a bardzo bym chciała.. Powiedział mi, że no ogólnie źle i jeżeli chce to mogę sobie z nim jeździć na jazdy jako pasażer i patrzeć jak to inni robią i jak będe gotows to mam umowic sie na wewnetrzny u niego-okej zgodzilam sie ale doszlam do wniosku,ze lepiej dokupic kolejne 3h i pojechac tam gdzie mialam problem, zeby mi wytlumaczyl ta zmiane pasow itd. Napisalam do niego sle nie odpisal mi od wczoraj nadal a aktywny jest… zalezy mi na szybkim zrealizowaniu tego…Boję się,że nigdy nie zdam u niego wewn a tata płacił za kurs i bardzo mi go szkoda,że pieniadze moga pojsc na marne…stresuje sie tym..

Edytowano przez Agnieszka1819

No ale jam Ty chcesz zdać wewnętrzny, jak gościa nie słuchałaś przez 30h i potem Ci się odmieniło?

Skrzyżowania i zmiana pasów to podstawa podstaw. Może pora zacząć słuchać instruktora, wykupić dodatkowe 10h jazd i niech Ci gość tłumaczy? Albo faktycznie jeździj z innymi i wreszcie słuchaj tego, jak to się powinno robić?

Bo tak to jak chcesz nagle zdać, skoro nie przyłożyłas się wcześniej i najnormalniej w świecie te początkowe godziny jazd zmarnowaś?

Dnia 9.04.2022 o 18:15, Foko Loko napisał:

No ale jam Ty chcesz zdać wewnętrzny, jak gościa nie słuchałaś przez 30h i potem Ci się odmieniło?

Skrzyżowania i zmiana pasów to podstawa podstaw. Może pora zacząć słuchać instruktora, wykupić dodatkowe 10h jazd i niech Ci gość tłumaczy? Albo faktycznie jeździj z innymi i wreszcie słuchaj tego, jak to się powinno robić?

Bo tak to jak chcesz nagle zdać, skoro nie przyłożyłas się wcześniej i najnormalniej w świecie te początkowe godziny jazd zmarnowaś?

Nie wiem co robic… czy wykupic 10h u innego czy u tego co jestem… ale jak wykupie u innego i on sie dowie to potem pewnie bedzie mnie cisnal na wewnwtrznym albo bedxie zly..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się