aleksander22 0 Napisano Kwiecień 12, 2022 Hej, jestem alkoholikiem od 5 lat, nie radzę sobie samemu, potrzebuję pomocy, chciałbym z tym skończyć, ale nie potrafię, jak mogę sobie pomóc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel1818 0 Napisano Kwiecień 13, 2022 Ja miałem podobny problem i poszedłem zrobić wszywkę do kliniki Galmedic, zrobienie tego jest dużą barierą, bo gdy ją mamy nie ciągnie nas tak. Warto spróbować fajnie, że chcesz coś z tym zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VIDA 39 Napisano Kwiecień 18, 2022 Dnia 12.04.2022 o 20:51, aleksander22 napisał: Hej, jestem alkoholikiem od 5 lat, nie radzę sobie samemu, potrzebuję pomocy, chciałbym z tym skończyć, ale nie potrafię, jak mogę sobie pomóc? Zapisz się na terapię, ludzie z doświadczeniem mogą bardzo pomóc. Najlepiej nie zwlekać z tą decyzją, póki jeszcze czas, póki masz świadomość uzależnienia i chęć zerwania z nałogiem, później jest coraz gorzej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach