Sylwiaaa4 0 Napisano Kwiecień 17, 2022 Witam. Teście chcą przepisać nam dom do remontu...A ja zadręczam się głupotą.Otóż- kiedys powiedziałam im,że mam maturę zrobiłam to dlatego, że nie raz w mojej obecności słyszałam "jak w tych czasach można jej nie mieć" i zastanawiam się czy notariusz pyta o wykształcenie? Teraz czuję się z tym głupio ale było to 6 lat temu i nie wiem czy powinnam to "odkręcić" czy się nie pogrążać oczywiście mój mąż o tym wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Kwiecień 17, 2022 2 godziny temu, Sylwiaaa4 napisał: Witam. Teście chcą przepisać nam dom do remontu...A ja zadręczam się głupotą.Otóż- kiedys powiedziałam im,że mam maturę zrobiłam to dlatego, że nie raz w mojej obecności słyszałam "jak w tych czasach można jej nie mieć" i zastanawiam się czy notariusz pyta o wykształcenie? Teraz czuję się z tym głupio ale było to 6 lat temu i nie wiem czy powinnam to "odkręcić" czy się nie pogrążać oczywiście mój mąż o tym wie. A z jakiej paki miałby pytać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwiaaa4 0 Napisano Kwiecień 17, 2022 Nie wiem ale skoro biorąc cywilny o to pytają to jest to możliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Kwiecień 18, 2022 14 godzin temu, Sylwiaaa4 napisał: Nie wiem ale skoro biorąc cywilny o to pytają to jest to możliwe Przy przepisywaniu domu nikogo nie interesuje wykształcenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Kwiecień 18, 2022 Może zrób maturę i problem się rozwiąże? Bo jest wiele miejsc, gdzie nawet dla statystyki się podaje wykształcenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach