alicja mekarska 0 Napisano Kwiecień 17, 2022 dobry wieczor bylam dzis z partnerem w restauracji podchodzi kelnerka z talerzami i mowi czesc rob robert jest anglikiem , ja polka zyjemy w anglii ...noc tym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Kwiecień 18, 2022 10 godzin temu, alicja mekarska napisał: dobry wieczor bylam dzis z partnerem w restauracji podchodzi kelnerka z talerzami i mowi czesc rob robert jest anglikiem , ja polka zyjemy w anglii ...noc tym? Może po prostu skądś go zna? Jaki w tym problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alicja mekarska 0 Napisano Kwiecień 18, 2022 nie ma zadnego problemu jaki kraj taki obyczaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alicja mekarska 0 Napisano Kwiecień 18, 2022 robert jest tam regularnym gosciem pani kelnerka jest tam nowa ja czasem tez tam chodze z robertem na niedzielny obiad raz pamietam ze sie przedstawilam i roberta tez no i tak czekamy na ten obiad i nikola kelnerka idzie widzi dwie osoby i mowi czesc rob problem taki ze glupkowato sie poczulam poflirtowali i poszla dalej do roboty wieczorem pytam sie roberta czy to jest w porzadku ze kelnerka wita klienta roba po imieniu a baby obok nie widzi , baba to ja porozbijal prawie wszystkie kubki , nie przebierajac w slowach powiedzial co o mnie mysli i ze nie ma wplywu na to co kto mowi staz mamy pieniadze mamy ale ciezko sie skomunikowac ale to blahostka , bo pewnie co innegp jest wazne w byciu rzem, nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Kwiecień 19, 2022 7 godzin temu, alicja mekarska napisał: porozbijal prawie wszystkie kubki , nie przebierajac w slowach powiedzial co o mnie mysli i ze nie ma wplywu na to co kto mowi staz mamy pieniadze mamy ale ciezko sie skomunikowac ale to blahostka , bo pewnie co innegp jest wazne w byciu rzem, nie? No u Was na pewno jest ważne, żeby mieć duzo kubków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach