Luk1234 0 Napisano Kwiecień 19, 2022 Trafiłem na to kobiece forum ponieważ potrzebuje konkretnej najlepiej kobiecej porady. Poznałem niedawno dziewczynę, 20 lat młoda, ładna, zadbana, ogólnie dba o siebie makijaż, paznokcie itd, itp. figura modelki, jednakże jest mały problem, który trochę mi przeszkadza ma wąsik nie jest on widoczny z daleka ale z bliska już tak, takie ciemne włoski. Jak delikatnie zachęcić dziewczynę żeby coś z tym zrobiła jest bardzo delikatna nie chciałbym jej zranić.Nie zostawię jej z tego powodu bo byłbym ...ą ale no nie ukrywam że trochę to mało kobiece i mi przeszkadza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Kwiecień 19, 2022 Kurcze, delikatna sprawa. Jak krótko się znacie i nie jesteście bliskimi przyjaciółmi uważam że lepiej żebyś nic nie mówił, bo się zawstydzi, obrazi i bedziesz spalony na 100%. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Luk1234 0 Napisano Kwiecień 19, 2022 A jak myślisz są jakieś szanse że sama się domyśli i coś z tym zrobi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sylwia1991 1158 Napisano Kwiecień 19, 2022 4 godziny temu, Luk1234 napisał: Trafiłem na to kobiece forum ponieważ potrzebuje konkretnej najlepiej kobiecej porady. Poznałem niedawno dziewczynę, 20 lat młoda, ładna, zadbana, ogólnie dba o siebie makijaż, paznokcie itd, itp. figura modelki, jednakże jest mały problem, który trochę mi przeszkadza ma wąsik nie jest on widoczny z daleka ale z bliska już tak, takie ciemne włoski. Jak delikatnie zachęcić dziewczynę żeby coś z tym zrobiła jest bardzo delikatna nie chciałbym jej zranić.Nie zostawię jej z tego powodu bo byłbym ...ą ale no nie ukrywam że trochę to mało kobiece i mi przeszkadza. Ja bym zagadała na okrętkę, że w taki sposób nakłada fluid/puder że podkreśla te małe włoski nad ustami i czasem to zabawnie wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudyna 90 3 Napisano Maj 30, 2022 Jeśli jej nie przeszkadza to Tobie też nie powinien. Sama miałam wąsik i źle się z nim czułam, więc wykupiłam sobie pakiet shr in motion w depilconcept ale w życiu by mi nie przyszło do głowy, żeby zwracać w tym temacie uwagę znajomym czy nawet przyjaciółkom. To kwestia estetyki i gustu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach