Maja23 0 Napisano Kwiecień 28, 2022 Witam. Czy zbyt wąskie endometrium pięć tygodni po porodzie to normalny stan? Czy endometrium odpowiada za płodność? Nie karmiłam piersią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xenia9 28 Napisano Kwiecień 30, 2022 5 tygodni po porodzie to jak mniemam jeszcze nie zakończenie połogu. Musisz iść do ginekologa na wizytę kontrolną po porodzie i wtedy po badaniu lekarz wskaże czy jest jakiś problem. A tak po porodzie to polecam kontrolować poziom lh, można na testerze owulacyjnym na śline Afrodyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Maj 1, 2022 Dnia 28.04.2022 o 22:05, Maja23 napisał: Witam. Czy zbyt wąskie endometrium pięć tygodni po porodzie to normalny stan? Czy endometrium odpowiada za płodność? Nie karmiłam piersią. 5 tygodni po porodzie to jeszcze się nie powinno współżyć, więc w sumie co za różnica czy wąskie czy nie wąskie? Podziwiam, ja jestem teraz 5 tygodni po porodzie i seks to ostatnie, co mam w głowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach