magda99 0 Napisano Kwiecień 29, 2022 (edytowany) Sprawa wygląda tak. Przyjmuje tabletki antykoncepcyjne Axia Conti już od półtora roku, no i czasem krwawienie było słabsze czasem mocniejsze, niestety w tym miesiącu mnie bardzo niepokoi. Wczoraj dostałam okres ale jest on bardzo skąpy, krwi samej w sobie jest mało a zdecydowanie więcej takiej brązowej wydzieliny, zdarzało mi się już tak, ale nie było nigdy tak mało. W drugim dniu już pojawiała się ta krew, widac było że ten okres się wzmacnia, niestety nie teraz. Z moim chłopakiem prawie cały miesiąc nic nie robiliśmy, on wyjechał później ja, nie mieliśmy czasu. Ostatni stosunek mieliśmy jednak w poniedziałek 25.04 i to był pierwszy dzień kiedy miałam wziąc tabletkę placebo, jedną z 4. Stosunek był bez dodatkowego zabezpieczenia, nie doszedł we mnie i teraz martwię się, że miało to wpływ. Test robiłam wczoraj i wyszedł negatywnie, okres w teorii jest, ale i tak się martwię. Podziękuję za każdą radę. Edytowano Kwiecień 29, 2022 przez magda99 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Kwiecień 29, 2022 7 godzin temu, magda99 napisał: Sprawa wygląda tak. Przyjmuje tabletki antykoncepcyjne Axia Conti już od półtora roku, no i czasem krwawienie było słabsze czasem mocniejsze, niestety w tym miesiącu mnie bardzo niepokoi. Wczoraj dostałam okres ale jest on bardzo skąpy, krwi samej w sobie jest mało a zdecydowanie więcej takiej brązowej wydzieliny, zdarzało mi się już tak, ale nie było nigdy tak mało. W drugim dniu już pojawiała się ta krew, widac było że ten okres się wzmacnia, niestety nie teraz. Z moim chłopakiem prawie cały miesiąc nic nie robiliśmy, on wyjechał później ja, nie mieliśmy czasu. Ostatni stosunek mieliśmy jednak w poniedziałek 25.04 i to był pierwszy dzień kiedy miałam wziąc tabletkę placebo, jedną z 4. Stosunek był bez dodatkowego zabezpieczenia, nie doszedł we mnie i teraz martwię się, że miało to wpływ. Test robiłam wczoraj i wyszedł negatywnie, okres w teorii jest, ale i tak się martwię. Podziękuję za każdą radę. Po pierwsze to nie okres tylko krwawienie z odstawienia. Po drugie jakim cudem jeżeli uprawialiście seks 25.04 chcesz mieć jakikolwiek realny wynik testu ciążowego? Masz normalne krwawienie, nie jesteś w ciąży, bo jeżeli brałaś tabletki regularnie to nie miałaś owulacji. Jak się martwisz to idź do lekarza, może masz po prostu mocną dawkę hormonów i dlatego tak to wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yustynka 0 Napisano Maj 5, 2022 Też tak myślę, pewnie trzeba zmienić tabletki, wiem po sobie że ja już kilka razy miałam zmieniane, teraz mam drovelis i nie mam takich problemów z plamieniami ale to już chyba moje trzecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach