ToMasz1985 296 Napisano Maj 6, 2022 2 minuty temu, Korpo Szynszyla napisał: Ponad 10 lat , a twój ? Niecałe 3 z mężatką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToMasz1985 296 Napisano Maj 6, 2022 Przed chwilą, Korpo Szynszyla napisał: Dużo i niedużo jednocześnie Tak długo, bo widywaliśmy się max 3x w tygodniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ToMasz1985 296 Napisano Maj 6, 2022 1 minutę temu, Korpo Szynszyla napisał: To częściej niż ja ze swoim facetem czasami chociaż mieszkaliśmy razem Cudownie Mam nadzieję, że w małżeństwie też taka częstotliwość Tobie wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatuszek319 2 Napisano Maj 12, 2022 Dnia 2.05.2022 o 16:58, Stokrotka30 napisał: Zrób sobie dziecko z kimś innym, dziecko jest ważniejsze niż facet. Czy twój obecny partner wie,że rozwiodłaś się dlatego że twój mąż nie chciał mieć dzieci? To powiedz mu wprost że chcesz mieć z nim dziecko,a jeśli nie to będziesz szukała innego partnera który będzie chciał. Wydaje mi się że twój pierwszy mąż nie kochał cię bo nie chciał mieć z tobą dziecka, bał się że w razie rozwodu będzie musiał płacić alimenty i z tym facetem jest tak samo-sparzył się i teraz nie będzie chciał mieć z tobą dziecka żeby w razie rozstania nie płacić alimentów. Właśnie tak mi się wydaje, ze boi się bo się sparzył. Wie dlaczego rozstałam się z mężem. Od początku wiedział, ale ja mu na początku nie mówiłam nic o dzieciach. Zreszta kto na pierwszych randkach o tym mówi. Temat zaczął się pod koniec zeszłego roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach