Bluemen 82 Napisano Maj 28, 2022 Dlaczego tam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klaudyna 90 3 Napisano Maj 30, 2022 Razem z paczką znajomych lecimy w czerwcu enterem do Grecji. Chcieliśmy gdzieś gdzie jest upalne lato, ale w Europie, bo na inne kontynenty strach się zapuszczać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Czerwiec 2, 2022 Ja klasycznie nad polskie morze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uśmiech! 4 Napisano Czerwiec 5, 2022 Finlandia. Panują tu inne zwyczaje. Widać to choćby na przystankach autobusowych - jeszcze przed pandemią stawali w dwumetrowej odległości. To bardzo fińskie - jeśli widzisz na ulicy dalszego znajomego, pochylasz głowę i przechodzisz na drugą stronę ulicy - pisał pewien fiński muzyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uśmiech! 4 Napisano Czerwiec 5, 2022 Dnia 2.06.2022 o 09:34, DropKick napisał: Ja klasycznie nad polskie morze https://zapodaj.net/images/fe0a50054234d.jpg Kusisz kusisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Uśmiech! 4 Napisano Czerwiec 5, 2022 34 minuty temu, l.b.D napisał: oczywiście na kafeterie, nie ma jak wakacje tutaj najlepsze rozrywka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Czerwiec 7, 2022 Nie wiem jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach