Leonardo2000 32 Napisano Czerwiec 2, 2022 Podoba sue wam meczyzna który ma własny styl ubierania który rzuca się w oczy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Czerwiec 2, 2022 Nie. Nie lubię dziwaków. Staram się być tolerancyjna, ale ludzie którzy na siłę próbują się wyróżnić działają mi na nerwy. To samo mam z tymi, którzy przesadnie chcą być "trendy" i ślepo podążają za modą. O ile rozumiem laski które eksperymentują że swoim wyglądam, tak tacy faceci są dla mnie odpychający, i zaraz myślę że więcej czasu spędza w łazience niz ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The_ZEUS 10 Napisano Czerwiec 10, 2022 Własny, to zazwyczaj CH*JOWY. Według mnie, to wystarczy ubierać sie zgodnie z panującymi trendami i ich nie wyprzedzać. Mieć dobre jakościowo ubrania, dobrze dopasowane pod swoje wymiary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Czerwiec 17, 2022 Lubie jak ludzie ubierają się tak jak im się podoba,a nie tak jak dyktuje moda czy społeczeństwo wymaga. Podoba mi się na facetach styl rockowy, metalowy, militarny, dobry hipster tez nie jest zły. Lubię facetów w glanach Odstraszają mnie wszelkiego rodzaju garnitury i eleganciki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Czerwiec 17, 2022 Dnia 2.06.2022 o 21:03, DropKick napisał: Nie. Nie lubię dziwaków. Staram się być tolerancyjna, ale ludzie którzy na siłę próbują się wyróżnić działają mi na nerwy. To samo mam z tymi, którzy przesadnie chcą być "trendy" i ślepo podążają za modą. O ile rozumiem laski które eksperymentują że swoim wyglądam, tak tacy faceci są dla mnie odpychający, i zaraz myślę że więcej czasu spędza w łazience niz ja. Czyli nie jesteś tolerancyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Czerwiec 18, 2022 13 godzin temu, KateZRzeszowa napisał: Czyli nie jesteś tolerancyjna Powiem tak : akceptuję. Ale nie musi mi się to podobać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KateZRzeszowa 850 Napisano Czerwiec 18, 2022 53 minuty temu, DropKick napisał: Powiem tak : akceptuję. Ale nie musi mi się to podobać No i ok. Gusta są różne ale niech każdy nosi się jak lubi. Życie jest zbyt krótkie żeby samemu się ograniczac 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość iksa1141xD Napisano Wrzesień 1, 2022 Dnia 2.06.2022 o 12:42, Leonardo2000 napisał: Podoba sue wam meczyzna który ma własny styl ubierania który rzuca się w oczy ? Ostatnio widziałam mężczyznę między 20-30 lat, wszystko było ok, letni strój - szerokie spodenki dżinsowe przed kolana i t-shirt, krótka męska fryzura, zarost (chyba nawet kolczyk w uchu). Fajne, sportowe buty i uwaga - różowe podkolanówki wyciągnięte pod same kolana... Gdyby nie te podkolanówki wyglądałby super. Nie wyglądał źle, ale nie dało się oderwać oczu, bo tak zwracał na siebie uwagę. Na jego miejscu czułabym się źle, widać jednak, że jemu to nie przeszkadzało. Mimo wszystko wyglądał dziwnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach