Elwira...... 0 Napisano Czerwiec 11, 2022 Hej założyłam dzisiaj nowe soczewki jednodniowe. Problem w tym, że z prawego oka zdjęłam ją bez problemu ale z lewym to istna masakra.. Próbowałam już nawilżać, ruszać powieka i wszystko co tylko było zalecane nic nie działa. Czy jeśli pójdę w niej spać to jest szansa, że sama się złoży i wyjmę ją na spokojnie jutro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nadia87 82 Napisano Czerwiec 11, 2022 Nie ryzykowalabym spaniem w soczewkach jednodniowych, które nie są przeznaczone do tego aby w nich spać. Dziwne, że nie możesz zdjąć. Noszę soczewki już dłuuugo, różnych firm i nigdy nie miałam takiej sytuacji. Soczewka "siedzi " tak mocno? Ja zawsze przesuwam lekko, chwytam kciukiem i palcem wskazującym, schodzą bez problemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MKA 219 Napisano Czerwiec 13, 2022 Dnia 11.06.2022 o 21:15, Elwira...... napisał: Hej założyłam dzisiaj nowe soczewki jednodniowe. Problem w tym, że z prawego oka zdjęłam ją bez problemu ale z lewym to istna masakra.. Próbowałam już nawilżać, ruszać powieka i wszystko co tylko było zalecane nic nie działa. Czy jeśli pójdę w niej spać to jest szansa, że sama się złoży i wyjmę ją na spokojnie jutro? Raz usnelam w soczewkach, skończyło się zapaleniem spojówek. Jesteś pewna że napewno masz w oku tą soczewkę może wypadła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach