DropKick 105 Napisano Czerwiec 13, 2022 Witam, rok temu dostaliśmy mandat na parkingu prywatnym, za brak biletu. Co dalej? Minął rok... Nie dostaliśmy żadnego pisma. Byliście kiedyś w takiej sytuacji? Jak się skończyła? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mieczwpochwie 1011 Napisano Czerwiec 13, 2022 10 minut temu, DropKick napisał: Witam, rok temu dostaliśmy mandat na parkingu prywatnym, za brak biletu. Co dalej? Minął rok... Nie dostaliśmy żadnego pisma. Byliście kiedyś w takiej sytuacji? Jak się skończyła? Na prywatnym parkingu właściciel nie ma prawa wystawiać kar administracyjnych, mandatów. Nie może nawet zakładać blokad na kołach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Czerwiec 13, 2022 4 minuty temu, Mieczwpochwie napisał: Na prywatnym parkingu właściciel nie ma prawa wystawiać kar administracyjnych, mandatów. Nie może nawet zakładać blokad na kołach. Ok, a jeśli to nie był parking prywatny? Co w takiej sytuacji? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mieczwpochwie 1011 Napisano Czerwiec 13, 2022 Wystawiają mandaty licząc, że ludzie zapłacą. Bazują na niewiedzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mieczwpochwie 1011 Napisano Czerwiec 13, 2022 Przed chwilą, DropKick napisał: Ok, a jeśli to nie był parking prywatny? Co w takiej sytuacji? To jaki w końcu był? Prywatny czy nie? Kto wystawił mandat? Jeżeli straż miejska lub policja to sprawa trafi do komornika. Dziwi mnie tylko brak korespondencji. Zainteresowany musi być powiadomiony na jakim etapie jest jego sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Czerwiec 13, 2022 6 godzin temu, Mieczwpochwie napisał: To jaki w końcu był? Prywatny czy nie? Kto wystawił mandat? Jeżeli straż miejska lub policja to sprawa trafi do komornika. Dziwi mnie tylko brak korespondencji. Zainteresowany musi być powiadomiony na jakim etapie jest jego sprawa. Chyba napisałam że był prywatny. Skorzystałam z okazji że masz taką wiedzę której ja nie posiadam i dlatego zapytałam o inny rodzaj parkingu. Madnat o ile pamiętam wystawił europark Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mieczwpochwie 1011 Napisano Czerwiec 13, 2022 9 minut temu, DropKick napisał: Chyba napisałam że był prywatny. Skorzystałam z okazji że masz taką wiedzę której ja nie posiadam i dlatego zapytałam o inny rodzaj parkingu. Madnat o ile pamiętam wystawił europark Jeżeli wejdziesz na ich stronę to przeczytasz czym grozi niezapłacenie mandatu. To ich punkt widzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DropKick 105 Napisano Czerwiec 13, 2022 6 godzin temu, Mieczwpochwie napisał: Jeżeli wejdziesz na ich stronę to przeczytasz czym grozi niezapłacenie mandatu. To ich punkt widzenia. Co mi pozostało, sprzedać auto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach