iskierka05 0 Napisano Lipiec 8, 2022 Kto stosuje ten styl życia? Ja jestem na poście przerywanym 16/8 + dieta niskowęglowodanowa już 4 miesiące i pozbyłam się 15kg oraz wycofałam sobie cukrzycę typu 2 i kilka uciążliwych dolegliwości. Ostatnio zaczęłam na poście pić kawę ze śmietanką. Moje pytanie w zwiazku z tym - czy "zepsuję" sobie wszystko czego dokonałam, jeśli post będzie trochę modyfikowany przeze mnie? Ma ktoś podobne odświadczenie? Dodam, że nie zauważyłam u siebie specjalnie różnicy odkąd dodaję śmietanke nie tylko w okienku żywieniowym ale również na 16 godzinnym poście. W necie są różne opinie na ten temat ale mnie interesuje "praktyka". Bo nie zawsze to co mówi teoria i "znawcy" sprawdza się w życiu. Czy ktoś robi podobnie jak ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1972 Napisano Lipiec 8, 2022 Bo to ta dieta niskowęglowodanowa działa, a nie okno żywieniowe dawno już stwierdzono, że jedzenie w oknie żywieniowym nie sprawia, że się chudnie szybciej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach