Oliwia73 0 Napisano Lipiec 26, 2022 Poszukuję oprogramowania medycznego do mojego gabinetu ginekologicznego. Chciałabym mieć ułatwiony kontakt z pacjentami oraz rozbudować bazę klientów i bezpiecznie przechowywać dokumentacje medyczną. Słyszałam że program Klinika24 ma te funkcje w korzystnej cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelina14010 0 Napisano Październik 20, 2022 Dnia 26.07.2022 o 20:43, Oliwia73 napisał: Poszukuję oprogramowania medycznego do mojego gabinetu ginekologicznego. Chciałabym mieć ułatwiony kontakt z pacjentami oraz rozbudować bazę klientów i bezpiecznie przechowywać dokumentacje medyczną. Słyszałam że program Klinika24 ma te funkcje w korzystnej cenie. Ja korzystam właśnie z platformy Klinika24, mi się sprawdza bardzo dobrze, bardzo ułatwia zarządzanie gabinetem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia0102 0 Napisano Październik 21, 2022 Dnia 26.07.2022 o 20:43, Oliwia73 napisał: Poszukuję oprogramowania medycznego do mojego gabinetu ginekologicznego. Chciałabym mieć ułatwiony kontakt z pacjentami oraz rozbudować bazę klientów i bezpiecznie przechowywać dokumentacje medyczną. Słyszałam że program Klinika24 ma te funkcje w korzystnej cenie. Bardzo polecam platformę Klinika24, posiada właśnie takie funkcje jakich szukasz, ponadto jest bardzo prosta w użytkowaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnnaSkierka 0 Napisano Październik 22, 2022 Świetnie sprawdza się platforma Klinika24, oferuje wiele użytecznych rozwiązań do gabinetu i jest w bardzo przystępnej cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wawrzyniak 0 Napisano Październik 23, 2022 Również mogę polecić platformę Klinika24, korzystamy z niej u nas w przychodni i działa bez zarzutów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kowalczyk 0 Napisano Październik 25, 2022 Dnia 22.10.2022 o 15:50, AnnaSkierka napisał: Świetnie sprawdza się platforma Klinika24, oferuje wiele użytecznych rozwiązań do gabinetu i jest w bardzo przystępnej cenie A czy możesz powiedzieć coś więcej o tej platformie? Zaciekawiło mnie to rozwiązanie i rozważam skorzystanie z oferty, ale wolę najpierw zgłębić temat. Czy ta platforma działa w porządku, nie ma z nią problemów podczas użytkowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnnaSkierka 0 Napisano Październik 26, 2022 16 godzin temu, Kowalczyk napisał: A czy możesz powiedzieć coś więcej o tej platformie? Zaciekawiło mnie to rozwiązanie i rozważam skorzystanie z oferty, ale wolę najpierw zgłębić temat. Czy ta platforma działa w porządku, nie ma z nią problemów podczas użytkowania? U mnie ta platforma działa bez zarzutu. Jest bardzo prosta i intuicyjna w użytkowaniu więc nie ma też żadnych problemów podczas korzystania z niej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasia0102 0 Napisano Październik 27, 2022 Dnia 25.10.2022 o 21:50, Kowalczyk napisał: A czy możesz powiedzieć coś więcej o tej platformie? Zaciekawiło mnie to rozwiązanie i rozważam skorzystanie z oferty, ale wolę najpierw zgłębić temat. Czy ta platforma działa w porządku, nie ma z nią problemów podczas użytkowania? Ta platforma na prawdę daje radę, działa świetnie i nie ma z nią żadnych problemów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wawrzyniak 0 Napisano Październik 28, 2022 Dnia 25.10.2022 o 21:50, Kowalczyk napisał: A czy możesz powiedzieć coś więcej o tej platformie? Zaciekawiło mnie to rozwiązanie i rozważam skorzystanie z oferty, ale wolę najpierw zgłębić temat. Czy ta platforma działa w porządku, nie ma z nią problemów podczas użytkowania? Również mogę śmiało potwierdzić że ta platforma działa bardzo sprawnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach