Marble_ 0 Napisano Lipiec 30, 2022 Hej, niedługo są urodziny mamy mojego chłopaka i składamy się na prezent razem z jego rodzeństwem, pytanie czy powinnam dać jeszcze coś od siebie? Głupio przyjść z pustymi rękoma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alikot26 0 Napisano Sierpień 7, 2022 (edytowany) Dobre słodycze to zawsze super opcja Polecam od siebie praliny Niederegger —dobra, niemiecka czekolada i mają dużo smaków poza marcepanem. Ostatnio "przytuliłam" od znajomych dwa opakowania i szybko zniknęły Edytowano Sierpień 7, 2022 przez alikot26 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alikot26 0 Napisano Sierpień 7, 2022 Dobre słodycze to zawsze super opcja Polecam od siebie luksusowe bombonierki Niederegger — dobra, niemiecka czekolada i mają dużo smaków poza marcepanem. Ostatnio "przytuliłam" od znajomych dwa opakowania i szybko zniknęły https://czekolateria.pl/pl/c/Praliny-Bombonierki/34 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach