Monika j 0 Napisano Sierpień 1, 2022 Witam chciałabym podzielić się swoimi lękami z kimś kto również ma stwierdzoną nerwicę lękową z objawami somatycznymi. Czy jest ktoś zainteresowany. Widzę dużo rozpoczętych postów, ale z przed paru lat . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika j 0 Napisano Sierpień 1, 2022 Z objawów somatycznych to chyba było wszystko od uczucia gorąca, swędzenia skóry,ucisku w głowie,bóle każdej części ciała,niepokoju w środku, zaciskania w gardle ,uczucia jakby serce miało stanąć boję się że choruję na poważną chorobę, ale przecież robione miałam już różne badania. Ale i to mnie nie przekonuje. A u ciebie jak to wygląda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika j 0 Napisano Sierpień 1, 2022 Bierzesz jakieś leki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika j 0 Napisano Sierpień 1, 2022 Ja już od roku biorę jakieś leki, już drugi z kolei. Co jest lepiej to musi coś się wydarzyć i znowu się zaczyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika j 0 Napisano Sierpień 1, 2022 Czy są osoby z nerwica? Szkoda że wszyscy wchodzą a nie piszą. To pomaga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika j 0 Napisano Sierpień 1, 2022 Mam nadzieję że to się w końcu skończy i wyjdę na prostą. Za dużo problemów i ludzi, którzy nie mają pojęcia co się dzieje w głowie. Masakra, dlaczego tyle różnych przykrych rzeczy może przytrafić się jednej osobie. I nie można sobie z tym poradzić, jakoś podkładać. Ale mogłoby być gorzej. I tego się trzymam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Sierpień 2, 2022 8 godzin temu, Monika j napisał: Mam nadzieję że to się w końcu skończy i wyjdę na prostą. Za dużo problemów i ludzi, którzy nie mają pojęcia co się dzieje w głowie. Masakra, dlaczego tyle różnych przykrych rzeczy może przytrafić się jednej osobie. I nie można sobie z tym poradzić, jakoś podkładać. Ale mogłoby być gorzej. I tego się trzymam. chodzisz na terapię? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monika j 0 Napisano Sierpień 2, 2022 Chodziłam ale niestety mój terapeuta zmienił pracę i teraz przyjmuję, ale 500 km od mojego miasta. Zapisałam się również do innego ,ale kolejki są duże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach