Kornelia10000 0 Napisano Sierpień 4, 2022 Od zawsze staram się wyglądać dobrze mimo ZD mam 18 lat dopiero. Po prostu o siebie bardzo dbam jestem wysoka zieloooką brunetką z kształtami. Miałam wielu adoratorów ale nigdy nie było to nic więcej. Mimo ze staram się i zawsse jestem osoba lojalna to inni wobec mnie nie . Nie chodzi mi o wypisywanie moich dobrych cech No jestem świadoma tez tych złych. Ale za wszelka cenę chce być dobrw dla innych wystraczającą pod każdym względem i wygląd i charakter to nie jestem. A inni ludzie tacy jak moja przyjaciółka również atrakcyjna dla społeczeństwa która raczej z charakteru nie jesy taka pomocna wszytsko co w życiu się dzieje przychodzi jej z łatwością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierzyna 1 Napisano Sierpień 12, 2022 Każdemu życie inaczej się układa. Jedni mają więcej szczęścia, inni mniej. Dobrze, że dbasz o siebie. Tak trzymaj. Pamiętaj też, że nie da się być wystarczająco dobrym dla wszystkich. Owszem, można być osobą miłą i kulturalną, ja uważam, że to słuszne postępowanie ale jak widać, czasem to nie wystarcza. Moim zdaniem szukając "drugiej połówki" trzeba uzbroić się w cierpliwość. Szukać, próbować, nawiązywać kontakty ale też zająć się sobą - nauką, rozwojem, jakimś hobby, coś w życiu robić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach