Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Tajemnicza20030

Okres plamienia ciaza???

Polecane posty

Hej dziewczyny wiem ze często tutaj pisze, w tamtym miesiącu okres spóźnił mi się 3 dni, w tym cyklu okres przyszedł 2 dni wcześniej bez żadnych  objawow okresowych, a po 3 dniach okres zrobił się skapy, nie mam żadnych boleści jedynie w plecach jak na okres i dziś pojawił sie bol brzucha, no ale wiadomo okres.... więc nie ma co myśleć o ciąży, lecz ten skapy okres zaczął mnie zastanawiać, napoczatku podejrzewałam plamienia, później okres w nocy się zmocnil więc już wiedziałam że to nie plamienia, lecz mimo wszystko czuje ze coś jest nie tak, czy któraś z pań miała podobnie? Czy można mieć okres i być w ciąży? (19 mam lekarza) 

19 minut temu, Tajemnicza20030 napisał:

Hej dziewczyny wiem ze często tutaj pisze, w tamtym miesiącu okres spóźnił mi się 3 dni, w tym cyklu okres przyszedł 2 dni wcześniej bez żadnych  objawow okresowych, a po 3 dniach okres zrobił się skapy, nie mam żadnych boleści jedynie w plecach jak na okres i dziś pojawił sie bol brzucha, no ale wiadomo okres.... więc nie ma co myśleć o ciąży, lecz ten skapy okres zaczął mnie zastanawiać, napoczatku podejrzewałam plamienia, później okres w nocy się zmocnil więc już wiedziałam że to nie plamienia, lecz mimo wszystko czuje ze coś jest nie tak, czy któraś z pań miała podobnie? Czy można mieć okres i być w ciąży? (19 mam lekarza) 

Można być w ciąży i mieć plamienia, zrób po prostu test.

Może być też poronienie, a nie okres.

5 godzin temu, Tajemnicza20030 napisał:

Dlaczego po prostu nie zrobisz bety z krwi? Będziesz miała po kilku godzinach pewność czy to ciaza czy też nie.

Gdyż poprostu myślę że to zwykły skapy okres staramy się 3 lata i wątpię że się udało, ale pytam z ciekawości gdyż naiwna jestem i chciałabym by była to ciaza 

13 godzin temu, Tajemnicza20030 napisał:

Gdyż poprostu myślę że to zwykły skapy okres staramy się 3 lata i wątpię że się udało, ale pytam z ciekawości gdyż naiwna jestem i chciałabym by była to ciaza 

W ciąży możesz mieć krwawienia, które nie zawsze zwiastują poronienie. Najlepiej zrobić betę, wtedy będziesz miała czarne na białym czy to ciaza czy też okres. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować