Persona 239 Napisano Sierpień 13, 2022 ratunku jestem uzalezniona od jedzenia kebabow i przegryzania ich cipsami o smaku kebabu, boje sie ze gwaltownie przytyje pol kilo i nie zmieszcze sie w spodnie, ktore w tym momencie mnie juz lekko opinaja. nie panuje nad tym, jak tylko paczka cipsow znajdzie sie w moim posiadaniu, to lewa reka nie wie co czyni prawa i zanim sie spostrzege juz koncze paczke. ratunku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persona 239 Napisano Sierpień 13, 2022 2 minuty temu, e-libed napisał: nie placz przyjmę cie do kafeteryjnego klubu knurów, to elitarne grono musze, powoli przestaje sie miescic w spodnie eski, dla mnie to jest ogromna tragedia, chyba sie ze mna zgodzisz? bedzie ciezko ale odwyk jest niezbedny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Persona 239 Napisano Sierpień 13, 2022 libed przestane ci sie podobac w emce ;( koniec z Praga, marzeniami, musze z tym skonczyc, tak jak skonczylam z piciem, prawie skonczylam bo miecz akolita wyweszyl ze chodze nachlana ciagle. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach