Mango576 208 Napisano Sierpień 29, 2022 Czy macie może jakieś doświadczenia z dietami od nich czy planami treningowymi? Zastanawiam się nad ebookami z jadłospisach lub odchudzającym. Czy wiecie na ile kalorii są rozpisane? Zależy mi na zmianie nawyków żywieniowych i utracie wagi, ale w rozsądny sposób. Bez cięcia kalorii do minimum, ważenia każdego grama i siedzenia pół dni w kuchni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wafel 394 Napisano Marzec 26, 2023 Bylam na ich diecie 6m-cy, schudłam 8kg wszystko o czym piszesz to sprawa indywidualna i poprzedzona wywiadem plus badaniami (krew, hormony itp.) . Dodatkowo są pytania o to ile możesz wydać na produkty spożywcze (ihmo to jest super) i czy możesz jeść np. 2 dni to samo , jaka aktywność uprawiasz itp. W jadłospisie oprócz tego co będziesz jeść są zamienniki dla wszystkiego np. Nie masz ochoty na kurczaka którego masz w daniu to możesz go zamienić na wyliczoną dla ciebie ilość tofu, ciecierzycy czy innego białka. Jadłospis można dowolnie zmieniać kiedy coś ci się znudzi. Raz w tygodniu podsyłasz zdjęcia i opis tego jak się czujesz, jak idzie dieta, czy chcesz coś zmienić. To był mój pierwszy kontakt z dietetykami i schudłam ile chciałam, od roku nie mam efektu jojo, pilnuje tego co jem ale nie jestem restrykcyjna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia47181 0 Napisano wczoraj o 08:35 Tabletki na odchudzanie - https://greenbarleyplus.pl Polecam serdecznie produkt , po stosowaniu widoczne efekty. Połączenie zdrowej diety , sportu i tabletek przynosi szybkie rezultaty. Polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach