Abcdefghijk2022 0 Napisano Wrzesień 12, 2022 (edytowany) Witam mam pewien problem … od ponad 2 tygodni mam powiększony biust co prawda nie dużo,ale jednak Dziś strasznie mnie bolą.Nigdy przed miesiączka nie zaznałam bólu piersi… Miesiączkę mam dostać 17 września . Stosunki przerywane finał w prezerwatywie ,w dni płodne. Edytowano Wrzesień 12, 2022 przez Abcdefghijk2022 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abcdefghijk2022 0 Napisano Wrzesień 12, 2022 Jest jeden problem mój partner porobił sobie badania hormonalne i wszystkie hormony ma bardzo podniesione a czytałam ze wtedy plemniki są osłabione Planuje zrobić sobie test dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Wrzesień 12, 2022 54 minuty temu, Abcdefghijk2022 napisał: Jest jeden problem mój partner porobił sobie badania hormonalne i wszystkie hormony ma bardzo podniesione a czytałam ze wtedy plemniki są osłabione Planuje zrobić sobie test dziś Test zrobiony dzisiaj Ci nic nie pokaże. Zrób test w terminir miesiączki. Jeżeli zaszłaś w ciążę to jeszcze nawet się nie zagnieździło. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach