anno 184 Napisano Wrzesień 14, 2022 Hej! Czy w wieku 40stu lat często spotykacie się znajomymi na jakieś domówki czy wyjścia do knajpki? Czy każdy zajęty swoim życiem i dziećmi? Przyznam że te 10-15 lat temu jakoś częściej udawało się spotykać i dużo bardziej regularnie niż teraz mając 40 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
burzas 0 Napisano Wrzesień 15, 2022 Nie. Przyjaciele są stale obecni w naszym życiu, ale nie w formie łażenia po knajpach i pieprzenia głupot o niczym. Ja mam swoją przyjaciółkę, z którą jestem w stałym kontakcie telefonicznym, wspieramy się, możemy na siebie liczyć w każdej sytuacji, jesteśmy na bieżąco ze swoimi sprawami, ale bez nasiadówek, których nie chcemy i nie potrzebujemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anno 184 Napisano Wrzesień 15, 2022 4 godziny temu, burzas napisał: Nie. Przyjaciele są stale obecni w naszym życiu, ale nie w formie łażenia po knajpach i pieprzenia głupot o niczym. Ja mam swoją przyjaciółkę, z którą jestem w stałym kontakcie telefonicznym, wspieramy się, możemy na siebie liczyć w każdej sytuacji, jesteśmy na bieżąco ze swoimi sprawami, ale bez nasiadówek, których nie chcemy i nie potrzebujemy. Czyli nie przepadasz za spotkaniami w domu lub na mieście? Wspólny wieczór, ognisko itp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach