oluska777 0 Napisano Wrzesień 15, 2022 Mam pytanie: sprawa wygląda tak że jestem na pierwszym roku studiów magisterskich niejednolitych. Moje Seminarium magisterskie trwa trzy semestry co oznacza że z końcem tego roku Kończy się pierwszy semestr Seminarium magisterskiego, jednak mój Promotor postanowił mi wpisać brak zaliczenia, to Seminarium powinno być kontynuowane w przyszłym roku. Zastanawiam się co w takiej sytuacji kiedy przedmioty jest kontynuowany a ja mam niezaliczenie. Teoretycznie mogłabym mieć warunek i poprawiać to Seminarium w przyszłym roku ALE Późniejszy rok studiów na inny tok studiów i oni mają tylko dwa semestry Seminarium, czyli nie realizują w ogóle takiego semestru jakby. Czy ktoś był w podobnej sytuacji albo wie jak rozwiązać taki problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1973 Napisano Wrzesień 16, 2022 11 godzin temu, oluska777 napisał: Mam pytanie: sprawa wygląda tak że jestem na pierwszym roku studiów magisterskich niejednolitych. Moje Seminarium magisterskie trwa trzy semestry co oznacza że z końcem tego roku Kończy się pierwszy semestr Seminarium magisterskiego, jednak mój Promotor postanowił mi wpisać brak zaliczenia, to Seminarium powinno być kontynuowane w przyszłym roku. Zastanawiam się co w takiej sytuacji kiedy przedmioty jest kontynuowany a ja mam niezaliczenie. Teoretycznie mogłabym mieć warunek i poprawiać to Seminarium w przyszłym roku ALE Późniejszy rok studiów na inny tok studiów i oni mają tylko dwa semestry Seminarium, czyli nie realizują w ogóle takiego semestru jakby. Czy ktoś był w podobnej sytuacji albo wie jak rozwiązać taki problem? powtarzasz cały rok, a nie poprawiasz seminarium. Idziesz wtedy tym tokiem studiów, które ma rok niżej. Albo spróbuj się jeszcze dogadać z promotorem i nadrób to, co olałaś do tej pory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach