kajaperek747 0 Napisano 23 godziny temu Ja osobiście moge polecić tabletki na odchudzanie które mi pomogły, znalazłam je na tej stronie: jakstracilam15kg.wordpress.com super opcja ogólnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała....XD 0 Napisano 17 godzin temu To ile jest tych wątków diety mż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MamaMai 893 Napisano 1 godzinę temu 15 godzin temu, Mała....XD napisał: To ile jest tych wątków diety mż? Sporo, a to dlatego że trolle usuwały. Zakladałyśmy nowe, po czym stare usunięte wracały po kilku tygodniach. W końcu pisaliśmy na tych założonych, nawet pod innymi nazwami. Dlatego teraz już nie ma zbyt dużej aktywności na kafeterii. Chyba ostatnio był nowy topik o odchudzaniu i też spadł...ręce opadają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 57 minut temu 56 minut temu, MamaMai napisał: Sporo, a to dlatego że trolle usuwały. Zakladałyśmy nowe, po czym stare usunięte wracały po kilku tygodniach. W końcu pisaliśmy na tych założonych, nawet pod innymi nazwami. Dlatego teraz już nie ma zbyt dużej aktywności na kafeterii. Chyba ostatnio był nowy topik o odchudzaniu i też spadł...ręce opadają Nie piszesz na Nastroiku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 24 Napisano 48 minut temu Monika też nie pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach