Rafpo 0 Napisano Październik 9, 2022 Jakie kryteria musiały spełniać karmy przy wyborze jakim dokonywaliście dla swoich psiaków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronikalewandowska90 0 Napisano Październik 10, 2022 Moim zdaniem najlepiej spytać się weterynarza. Wiesz, czasami, tak jak u człowieka, mogą wystąpić alergie lub nietolerancje. Warto to uwzględnić przy wyborze. Oczywiście takie coś może wystąpić z czasem i wtedy trzeba zmieniać. Wiadomo, zdrowie psiaka najważniejsze. Tutaj nie ma półśrodków. Wybieraj najlepsza karmę. Nie tą najtańsza z marketu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JustaKop 1 Napisano Październik 11, 2022 Dnia 10.10.2022 o 13:02, weronikalewandowska90 napisał: Moim zdaniem najlepiej spytać się weterynarza. Wiesz, czasami, tak jak u człowieka, mogą wystąpić alergie lub nietolerancje. Warto to uwzględnić przy wyborze. Oczywiście takie coś może wystąpić z czasem i wtedy trzeba zmieniać. Wiadomo, zdrowie psiaka najważniejsze. Tutaj nie ma półśrodków. Wybieraj najlepsza karmę. Nie tą najtańsza z marketu. Dokładnie. Fajnie wypada Empire. Na pewno nie jest to karma marketowa. Całkiem przemyślany skład. Najlepiej samemu sprawdzić i porównać z innymi. Widać, ze to karma odpowiedniej jakości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dobrosułka 989 Napisano Październik 12, 2022 Musialy miec dobre opinie w internecie. Sprawdzam skladniki: duzo miesa, a nie produktow miesnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagmi 0 Napisano Październik 12, 2022 Mięsa aż 80% więc sporo, a do tego świeże zioła itp. Dodatkowo produkcja w małych partiach, która jest przemyślanie zapakowana tak, że karma zachowuje długo swą świeżość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rafpo 0 Napisano Październik 31, 2022 Dzięki za podpowiedzi. Sprawdziłem i karma wypada świetnie pod względem składu, a do tego można ją dobrać do rasy psa jak i jego wieku co mnie bardzo satysfakcjonuje bo akurat szukam karmy dla seniora i totalnie nie wiedziałem na co powinienem zwrócić uwagę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dagmi 0 Napisano Grudzień 19, 2022 Mojemu psu Empire również zasmakowała zarówno karma jak i ich przysmaki z kolagenem, które mają dobry wpływ na jego stawy i kości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
azaliamag 1 Napisano Styczeń 20, 2023 Empire odkryłam niedawno szukając nowej karmy dla mego psa, który osiągnął wiek senioralny. Chodziło mi o pozyskanie karmy o dobrym składzie ale odżywczo dopasowanej do wymagań żywieniowych starszego psa. Udało się psiak bardzo ją polubił i nie było żadnych problemów w okresie przejściowym. Pies nadal ma mnóstwo energii, a apetyt mu bardzo dopisuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kosotra 2 Napisano Styczeń 23, 2023 Powiem Ci, że to wszystko zależy od psa. Niektóre psiaki w ogóle nie ruszą tej drogiej, zdrowej i organicznej karmy, także to będzie tylko wywalenie kasy w błoto. Po prostu musisz wypróbować parę karm i zobaczyć, co będzie najlepiej pasować Twojemu psiakowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronikalewandowska90 0 Napisano Luty 1, 2023 Niby tak. Ale tu też nie chodzi o to, co pies ruszy, a co jest zdrowe. Bo najtańsza karma to nawet w sobie nie ma mięsa. Wystarczy popatrzeć na skład. I wtedy dajesz właściwie odpady. Jakieś mielone resztki, bo nawet nie zawsze wiadomo co tam jest. Bo masz np. zapis w karmie typu "produkty pochodzenia zwierzęcego" czyli to, co nie poszło w inne miejsce. Kości, stawy, żyły itd. Normalnie odpad. Ale może trafić do tanich karm. Takie są niestety realia. Jakie to ma własności odżywcze? Raczej nie zaryzykuje. Wybiorę taką z mięsem, jak wspomniany empire, a nie z produktami, które tylko może pochodzą od zwierząt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
azaliamag 1 Napisano Marzec 20, 2023 kosotra w Empire jest to znakomicie przemyślane i by sprawdzić czy dana karma zasmakuje pupilowi na start można kupić małe opakowanie karmy (340g). To doskonale dba o nasze finanse w przypadku gdy karma nie przypadnie do gustu. Mój psiak od samego początku ją polubił i poszukiwania trwały krótko, a dobór karmy dzięki sugesterowi też był prosty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach