Xao123 3 Napisano Październik 24, 2022 Słuchajcie mam do was sprawę czy to waszym zdaniem dobry pomysł chodzi o to że moje stare łóżko to już w tym momencie tragedia,powinnam je wyrzucić już parę lat temu i kupić inne ale stwierdziłam że jeszcze się przemęczę a dzisiaj się rozwaliło zastanawiam się czy nie jest to głupi pomysł by zamiast normalnego łóżka zakupić łóżko turystyczne takie składane np.,,Łóżko składane ,polowe na kółkach 190x80 COMO z materacem PREMIUM" Czy uważacie że oszalałam czy to może jednak dobry pomysł ? Załóżmy czy wytrzymałoby takie łóżko dwa lata przez codzienne użytkowanie ? Czy lepiej jest już zakupić normalne łóżko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xao123 3 Napisano Październik 24, 2022 Jak sądzicie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarna Pantera 406 Napisano Październik 31, 2022 Dobry pomysł jak nie masz miejsca za dożo złożysz i już. Po co z materacem bez sensu, lepiej kanadyjkę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach