Przegrane_życie 3 Napisano Październik 24, 2022 Nigdy jej nie proszę o szykowanie mi posiłku, a ona sama to robi i przesala. Oboje z ojcem mają nadciśnienie. Nie można jej zwrócić uwagi, bo wpada we wściekłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Argen88 211 Napisano Październik 24, 2022 jesz sam czy z rodzicami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#Małgośka# 286 Napisano Październik 24, 2022 Ja bym odeszła od stołu i tego nie jadła. W jakim wieku jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Październik 25, 2022 20 godzin temu, Przegrane_życie napisał: Nigdy jej nie proszę o szykowanie mi posiłku, a ona sama to robi i przesala. Oboje z ojcem mają nadciśnienie. Nie można jej zwrócić uwagi, bo wpada we wściekłość. Jak ktoś jest przyzwyczajony do soli to nie wie że przestala. Mam takie osoby w rodzinie im smakuje mi nie bardzo. Jedyne wyjście nie jeść tego co robi matka i gotować sobie samemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach