WładcaCebuli 573 Napisano Październik 26, 2022 Czy macie jakąś sławną osobę, której styl ubierania się lubicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiutka99 254 Napisano Październik 26, 2022 Ja staram się w jakiś sposób swój styl zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MariaMarkowa 5 Napisano Październik 27, 2022 Nie, nie wzoruje się na żadnej sławnej osobie.... Robię dokładnie tak jak asiutka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zaaaanna 179 Napisano Listopad 6, 2022 Dnia 26.10.2022 o 17:40, WładcaCebuli napisał: Czy macie jakąś sławną osobę, której styl ubierania się lubicie? Kate Moss, ogolnie team dawnego francuskiego Vogue jak Carine Roitfeld czy Capucine Safyurtlu, kiedys Magdalena Frackowiak - miala tez fajne modowe okresy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasixxx 0 Napisano Listopad 7, 2022 Raczej wybieram to co mi wpadnie w oko. Glownie kupuje w sklepie luxusowi.pl, albo na zalando. Oczywiscie, czasem zdarzy mi sie, ze zobacze na kims jakas fajna kurtke, sweter etc. i tez kupuje cos podobnego, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#Małgośka# 286 Napisano Czerwiec 25, 2023 Może i mam taką osobę, ale jej styl nie pasuje do mnie Nie wzoruję się na nikim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach