Kejti. 2 Napisano Listopad 1, 2022 Otwieram kolejny wątek przetoki. Znowu usunęli nam poprzedni wątek. Nie mam pojęcia dlaczego... Czy w jakiś sposób łamaliśmy regulamin? Nie mam pojęcia. Przeszkadzamy komuś za bardzo?... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Genowefa Kowalska 2 Napisano Listopad 2, 2022 14 godzin temu, Kejti. napisał: Otwieram kolejny wątek przetoki. Znowu usunęli nam poprzedni wątek. Nie mam pojęcia dlaczego... Czy w jakiś sposób łamaliśmy regulamin? Nie mam pojęcia. Przeszkadzamy komuś za bardzo?... Hej Nie ma co otwierać kolejnego wątka ,bo i tak zaraz skasują.Komus przeszkadza widocznie Zapraszamy razem z Barbapapa na grupę prywatną na FB. Nazwę grupy podamy z Barbapapa w wiadomości prywatnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poharatana 9 Napisano Listopad 3, 2022 W jaki sposob łamiemy regulamin, jeżeli zamknęli kolejny wątek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Poharatana 9 Napisano Listopad 3, 2022 Dnia 2.11.2022 o 10:11, Genowefa Kowalska napisał: Hej Nie ma co otwierać kolejnego wątka ,bo i tak zaraz skasują.Komus przeszkadza widocznie Zapraszamy razem z Barbapapa na grupę prywatną na FB. Nazwę grupy podamy z Barbapapa w wiadomości prywatnej Poprosze o nazwę grupy, chętnie dołączę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Emilia78 0 Napisano Listopad 25, 2022 Poharatana - jesteś już w grupie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tmp 0 Napisano Styczeń 9, 2023 Moje wpisy się tu nie pojawiają :(. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tmp 0 Napisano Styczeń 9, 2023 Witam, udostępniłem miejsce na serwerze i oprogramowanie, po to żeby cenne informacje gromadzone na forum nie ginęły. O ile ogarnę wszystko technicznie, to potrzebna by była osoba, która wie więcej ode mnie pod względem merytorycznym i zajmie się moderacją, administracją (w zasadzie na starcie). Chodzi o podział na tematy itp. Dedykowane forum będzie łatwiej dostępne w internecie niż prywatna grupa. Zapraszam wszystkich. Cytat prokto.4notion.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach