Tuniaaa 12 Napisano Listopad 4, 2022 Jakie macie sposoby na takie beznadziejne samopoczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Rozpruwacz 3 Napisano Listopad 4, 2022 Dzisiaj mam zamiar przejęć się do parku, ale tylko na chwilę żeby mnie nikt nie zagadał. Może wezmę coś do jedzenia na wynos i zjem na miejscu. Jest piątek, ładna pogoda, oby tylko ludzi nie było za dużo. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuniaaa 12 Napisano Listopad 4, 2022 (edytowany) 1 minutę temu, Jakub Rozpruwacz napisał: Dzisiaj mam zamiar przejęć się do parku, ale tylko na chwilę żeby mnie nikt nie zagadał. Może wezmę coś do jedzenia na wynos i zjem na miejscu. Jest piątek, ładna pogoda, oby tylko ludzi nie było za dużo. Super, u nas niestety pogoda niezbyt zachęca do spacerów... Edytowano Listopad 4, 2022 przez Tuniaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cisza_nocna 47 Napisano Listopad 4, 2022 3 godziny temu, Tuniaaa napisał: Jakie macie sposoby na takie beznadziejne samopoczucie? Wczoraj takie samopoczucie miałam, wybrałam się na rower. Trochę wypłakałam w nocy i na razie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuniaaa 12 Napisano Listopad 4, 2022 1 minutę temu, Bezrobotna napisał: Wczoraj takie samopoczucie miałam, wybrałam się na rower. Trochę wypłakałam w nocy i na razie ok. Rozumiem i mnie się zdarza tak odreagować... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jakub Rozpruwacz 3 Napisano Listopad 4, 2022 W parku spotkałem kocicę, przybiegła do mnie, zjedliśmy razem posiłek, było miło. Później zjawił się pies ale dla niego nic nie zostało i zaczął na mnie szczekać. Sympatyczny zwierzak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tuniaaa 12 Napisano Listopad 4, 2022 Przed chwilą, Jakub Rozpruwacz napisał: W parku spotkałem kocicę, przybiegła do mnie, zjedliśmy razem posiłek, było miło. Później zjawił się pies ale dla niego nic nie zostało i zaczął na mnie szczekać. Sympatyczny zwierzak. No zawsze jakieś kolejne doświadczenie plus przebywanie na łonie natury wraz ze zwierzętami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach