Gość1919 0 Napisano Listopad 17, 2022 Cześć, koleżanka zainteresowała mnie takim właśnie zabiegiem. Poczytałam i mam chęć sobie zaaplikować na twarz. Czy może ktoś, kto stosował, stosuje - może podzielić się wrażeniami? Czy rzeczywiście są pozytywne efekty takich zabiegów? Infuzja tlenowa, nieinwazyjna metoda odmładzania skóry poprzez wtłaczanie substancji aktywnych do jej głębokich warstw, bez nakłuwania. Brzmi interesująco, nieprawdaż? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nataliaa9 6 Napisano Marzec 12, 2023 Jestem kosmetyczka i taki zabieg mam u siebie w salonie. Szczerze mogę polecić, a efekt widać już po pierwszym zabiegu oczywiście najlepiej zabieg powtarzać, zrobić cykl 6 zabiegów co 1,5-2 tyg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość1919 0 Napisano Marzec 26, 2023 Dziękuję, najpierw zapiszę się na jeden zabieg a potem z pewnością w jakichś odstępach czasowych będę powtarzać. A jaki jest koszt jednego zabiegu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KasiaWas 0 Napisano Czerwiec 14, 2023 Tak, potwierdzam, zabieg przynosi efekty, zasadniczo widoczne są zaraz po zabiegu. W moim przypadku infuzja poprawiła mi kolor skóry, jest rozjaśniona i na czym mi zależało, znacznie wygładziła zmarszczki pod oczami. Kuracja trwa 6 zabiegów , wykonywanych raz w tygodniu, trochę długo, ale naprawdę warto. Ja to robiłam u kosmetolożki Sylwii Jarosz w SCM estetic w Krakowie, jeśli ktoś szuka sprawdzonego miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach