Hiacynka1 0 Napisano Listopad 24, 2022 Dziewczyny od 2 miesięcy zmagam się z infekcja intymna brałam już wszystko i nic nie działa. Betadine, ginolgin, trioxal , iladian, privovag, Pliva fem b, macmiror 500 i nic ciągle pieczenie pochwy i sromu , suchość, pękanie ranki w sromie i pekniecie odmawiajace się w rowku oddzielającym pośladki.Nie wiem już co robić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xao123 3 Napisano Listopad 24, 2022 1 godzinę temu, Hiacynka1 napisał: Dziewczyny od 2 miesięcy zmagam się z infekcja intymna brałam już wszystko i nic nie działa. Betadine, ginolgin, trioxal , iladian, privovag, Pliva fem b, macmiror 500 i nic ciągle pieczenie pochwy i sromu , suchość, pękanie ranki w sromie i pekniecie odmawiajace się w rowku oddzielającym pośladki.Nie wiem już co robić Nie martw się Najlepiej idź do lekarza rodzinnego jak możesz i mu powiedz o tym ,polecę też picie żurawiny ,ale nie wiem czy pomorze ale ona jest chyba moczopędna i żurawiną wogóle ma chyba w sobie takie zalety że polecana jest na takie sprawy mi kiedyś lekarz kazał pić ale to chyba syrop z żurawiny był ale też herbatkę żurawinową piłam ,polecam jednak te nie w saszetkach tylko w sypaną i nawadniać się ,więcej od samej wody nawodnienia ma woda z cytryną. Podsumowując polecam ci żebyś udała się z tym do lekarza naprawdę bo jeszcze gorzej może być ,bo kto wie może potem nerki itp,jakby nie było to infekcja ,potem nerki i choroba nerek a to cichy zabójca ,nie wstydź się idź z tym do niego i mu powiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Xao123 3 Napisano Listopad 24, 2022 (edytowany) 6 minut temu, Xao123 napisał: Nie martw się Najlepiej idź do lekarza rodzinnego jak możesz i mu powiedz o tym ,polecę też picie żurawiny ,ale nie wiem czy pomorze ale ona jest chyba moczopędna i żurawiną wogóle ma chyba w sobie takie zalety że polecana jest na takie sprawy mi kiedyś lekarz kazał pić ale to chyba syrop z żurawiny był ale też herbatkę żurawinową piłam ,polecam jednak te nie w saszetkach tylko w sypaną i nawadniać się ,więcej od samej wody nawodnienia ma woda z cytryną. Podsumowując polecam ci żebyś udała się z tym do lekarza naprawdę bo jeszcze gorzej może być ,bo kto wie może potem nerki itp,jakby nie było to infekcja ,potem nerki i choroba nerek a to cichy zabójca ,nie wstydź się idź z tym do niego i mu powiedz A i myślałaś o odrobaczaniu? Od razu skojarzyło mi się z tymi robakami czy co to tam się tak nazywa niewiem może tasiemce czy coś takie białe długie moja znajoma kiedyś mu mówiła że miała i jej wychodziły i to naprawdę i piła jakiś antybiotyk ,,tylko proszę nie zrozum mnie źle A nawadnianie żeby toksyny wypłukać takie tam Mam nadzieję że pomogłam Ponoć człowiek powinien odrobaczać się przynajmniej raz w roku Edytowano Listopad 24, 2022 przez Xao123 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach