Omegaalfa 2 Napisano Listopad 29, 2022 Hej dziewczyny, zastanawia mnie pewien fakt dlaczego Mariusz Pudzianowski nie uchodzi za symbol męskości ? Posiada on wszystkie cechy które mogą stanowić jako atut w sytuacji w ktorych jesteś zagrożona, może dać w ryja innemu gościowi i nawet przepchnąć samochód. W dodatku te jego umięśnione ciało. Taki facet idealny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrrr_gzium 239 Napisano Listopad 29, 2022 Bo nie tylko cechu fizyczne stanowią o męskości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Omegaalfa 2 Napisano Listopad 29, 2022 Warto dodać, że jest też inteligentny i prowadzi dobrze prosperującą firmę i dobrze zarabia w KSW, a w czasach inflacji te cechy się liczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Omegaalfa 2 Napisano Listopad 29, 2022 Widzialam kiedyś post w którym kobiety pisały, że sie nie podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Omegaalfa 2 Napisano Listopad 29, 2022 Ale stanowią głównie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Omegaalfa 2 Napisano Listopad 29, 2022 Czy tylko ja mam wrażenie że kobiety dziś nie wiedzą co dobre ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Omegaalfa 2 Napisano Listopad 29, 2022 Kobietom się w dupach przewraca teraz i wolą jakiś wypierdkow zamiast gości jak Pudzian, a taki wypierdek ani w ryja dać, ani nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anthony_Arkwright Napisano Listopad 29, 2022 Pudzian nie ma twarzy chada, prawdopodobnie dlatego. Chudy koleś z twarzą chada będzie miał większe szanse na znalezienie kogoś niż umięśniony typ z kartoflaną twarzą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Omegaalfa 2 Napisano Listopad 29, 2022 Bo większość bab jest głupia i nie wie co dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
florentynka 578 Napisano Grudzień 4, 2022 Dnia 29.11.2022 o 16:33, Omegaalfa napisał: Hej dziewczyny, zastanawia mnie pewien fakt dlaczego Mariusz Pudzianowski nie uchodzi za symbol męskości ? Posiada on wszystkie cechy które mogą stanowić jako atut w sytuacji w ktorych jesteś zagrożona, może dać w ryja innemu gościowi i nawet przepchnąć samochód. W dodatku te jego umięśnione ciało. Taki facet idealny a miałaś / miałeś okazje trochę z nim pogadać? Przecież to cymbał zachowuje się jak lekko opóźniony. Zresztą jak większość tych "sportowców" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Omegaalfa 2 Napisano Grudzień 5, 2022 Bardzo fajny, miły i ciepły facet. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
florentynka 578 Napisano Grudzień 10, 2022 Dnia 5.12.2022 o 23:42, Omegaalfa napisał: Bardzo fajny, miły i ciepły facet. Tylko lekko opóźniony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach