Mitasero 0 Napisano Styczeń 9, 2023 Cześć, od jakiego czasu chodzi za mną myśl, żeby zrobić LO dla dorosłych, jestem po ZSZ. Moje pytanie jest do was takie, jak wygląda tam nauka? Które LO polecacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano Styczeń 9, 2023 Konkretów Ci nie podam, moja znajoma kończyła (miała chyba kompleks na tym punkcie)... zajęcia mieli jakoś weekendowo i to w sumie tyle, była zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mitasero 0 Napisano Styczeń 9, 2023 41 minut temu, marawstala napisał: Konkretów Ci nie podam, moja znajoma kończyła (miała chyba kompleks na tym punkcie)... zajęcia mieli jakoś weekendowo i to w sumie tyle, była zadowolona. Właśnie tryb zaoczny najbardziej by mi odpowiadał, poza tym orientowałem się co nie co na rynku i z tego co widzę, na chwilę obecną mogę się zapisać do Cosinusa, ewentualnie żak.. Jedna, jak i druga szkoła nie ma zbyt super opinii ; / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano Styczeń 9, 2023 1 minutę temu, Mitasero napisał: Właśnie tryb zaoczny najbardziej by mi odpowiadał, poza tym orientowałem się co nie co na rynku i z tego co widzę, na chwilę obecną mogę się zapisać do Cosinusa, ewentualnie żak.. Jedna, jak i druga szkoła nie ma zbyt super opinii ; / Nieważne jakie ma opinię... spróbować i tak możesz jeśli masz ochotę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mitasero 0 Napisano Styczeń 9, 2023 57 minut temu, marawstala napisał: Nieważne jakie ma opinię... spróbować i tak możesz jeśli masz ochotę. Co prawda to prawda, dzięki za odpowiedź :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach