szpileczka 0 Napisano Styczeń 11, 2023 W dziecinstwie w wyniku wypadku czwórka utknęła mi w dziąśle i nie wyrosła. Do tej pory jakos się męczyłam z tą nieestetyczną dziurą, ale zaczyna mi to coraz bardziej przeszkadzać. Chciałabym usunac tego zatrzymanego zęba z dziąsła i coś wstawić w to miejsce, nie wiem, pewnie implant, ale potrzebuje porady specjalisty. Proszę poleccie kogos, kto mi dobrze doradzi i wykona taki zabieg. Dlugo sie czeka na terminy? Jestem z Krakowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nastka_krakow345 1 Napisano Styczeń 20, 2023 Robilam dwa implanty, wczesniej podobnie jak ty, musiałam usunąć zatrzymanego zęba, tyle ze bardziej z tylu. Jestem bardzo zadowolona, ząb wygląda swietnie i dobrze się sprawuje - czyli po prostu nie czuję zadnej zmiany Robilam w Scandinavian Clinic, kojarzysz? Są bardzo polecani jeśli chodzi o implanty dlatego ich wybralam, bo tez nie miałam za bardzo rozeznania. Mogę zdecydowanie polecic. Jeśli chodzi o terminy to trudno mi powiedziec, bo robilam rok temu, ale mysle ze warto zadzwonic i sie zorientowac. Albo nawet napisac, oddzywają się bardzo szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sara333 0 Napisano Listopad 2, 2023 Czy słyszeliście już może o Olmedical? Jestem obecnie w trakcie planowania wizyty w celu uzyskania implantów stomatologicznych. Cały proces przebiega wyjątkowo profesjonalnie, a co najważniejsze, każdy etap jest dokładnie wyjaśniany. Stomatolodzy tutaj wykazują dużą troskę i zaangażowanie w opiekę nad pacjentami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach