Po prostu ja 150 Napisano Styczeń 24, 2023 Wątek szybciutko poleciał. Ledwo założony a już zgłoszony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrrr_gzium 239 Napisano Styczeń 24, 2023 6 minut temu, Po prostu ja napisał: Wątek szybciutko poleciał. Ledwo założony a już zgłoszony Może ma wolne w pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po prostu ja 150 Napisano Styczeń 24, 2023 23 minuty temu, wrrr_gzium napisał: Może ma wolne w pracy Nawet nie zdążyłam przeczytać co mi odpisałaś w poprzednim wątku hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wrrr_gzium 239 Napisano Styczeń 24, 2023 2 minuty temu, Po prostu ja napisał: Nawet nie zdążyłam przeczytać co mi odpisałaś w poprzednim wątku hehe W skrócie ze myśli o zrobieniu ust i piersi podczas kiedy ma jeden stanik i jedna zmianę pościeli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po prostu ja 150 Napisano Styczeń 25, 2023 Misza ostro atakuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po prostu ja 150 Napisano Styczeń 25, 2023 45 minut temu, Paulina_99 napisał: I dobrze, komu sie chce czytać takie ...enie Widzę, że bez przekleństw się nie da. Szkoda, że tak jak zostają zgłaszane i usuwane wątki tutaj, nie można usunąć kanału na YouTubie. Podoba Ci się co nagrywa, to ok, ale ja mam prawo do tego, aby wyrazić swoją opinię. I nigdy, ale to nigdy nie użyłam tutaj niecenzuralnych słów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Po prostu ja 150 Napisano Styczeń 25, 2023 9 minut temu, Paulina_99 napisał: Widać jesteś miękka ciipka bez charyzmy No tak, bo jakbym co drugie słowo wstawiała k...., to oznaczałoby, że mam charyzmę Oj widzę, że jesteś idealna widzką swojej idolki, wiec zmykaj na jej kanał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach