Klaudiaaa55 0 Napisano Luty 9, 2023 Przychodzę z takim zapytaniem wykonałam betę 4 dnia spóźnionej miesiączki i wyszła <0.05 czy to jest wiarygodny wynik ? oraz wykonałam betę 1 dnia spodziewanej miesiączki i tez wyszedł negatywny czy są to wiarygodne testy ? oraz jeszcze mam pytanie nie ma możliwości ze beta nie wykryje ciąży ? Jak jest ona to musi być beta podwyższona ? Nie ma możliwości ze jest się a beta niska ? prosze o szybka odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Luty 9, 2023 (edytowany) 2 godziny temu, Klaudiaaa55 napisał: Przychodzę z takim zapytaniem wykonałam betę 4 dnia spóźnionej miesiączki i wyszła <0.05 czy to jest wiarygodny wynik ? oraz wykonałam betę 1 dnia spodziewanej miesiączki i tez wyszedł negatywny czy są to wiarygodne testy ? oraz jeszcze mam pytanie nie ma możliwości ze beta nie wykryje ciąży ? Jak jest ona to musi być beta podwyższona ? Nie ma możliwości ze jest się a beta niska ? prosze o szybka odpowiedz Jest wiarygodny. Nie ma szans na to, żeby bety nie było, a ciąża była. Żeby stwierdzić ciążę, beta musi być większa niż 5. Edytowano Luty 9, 2023 przez Foko Loko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiaaa55 0 Napisano Luty 9, 2023 16 minut temu, Foko Loko napisał: Jest wiarygodny. Nie ma szans na to, żeby bety nie było, a ciąża była. Żeby stwierdzić ciążę, beta musi być większa niż 5. Rozumiem czyli jak wykonałam test 4 dnia opóźnionej miesiączki to jest to wiarygodny wynik ? I może wyjść wynik <0.05 ? To zależy od normy w labolatorium ? Czyli jak bety nie ma to ciąży tez nie ? Nie może być tak ze beth nie ma a ciąża jet ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Luty 9, 2023 4 minuty temu, Klaudiaaa55 napisał: Rozumiem czyli jak wykonałam test 4 dnia opóźnionej miesiączki to jest to wiarygodny wynik ? I może wyjść wynik <0.05 ? To zależy od normy w labolatorium ? Czyli jak bety nie ma to ciąży tez nie ? Nie może być tak ze beth nie ma a ciąża jet ? Wcześniej odpowiedziałam na Twoje pytania, to po co zadajesz je jeszcze raz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiaaa55 0 Napisano Luty 9, 2023 7 minut temu, Foko Loko napisał: Wcześniej odpowiedziałam na Twoje pytania, to po co zadajesz je jeszcze raz? Chciałam się upewnić czy nie ma możliwości ze bety nie ma a ciąża jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Luty 9, 2023 9 minut temu, Klaudiaaa55 napisał: Chciałam się upewnić czy nie ma możliwości ze bety nie ma a ciąża jest Odpisałam Ci wyżej na to pytanie Nie ma takiej możliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach