Frozen 29 Napisano Marzec 12, 2023 Jak się trzymacie w siódmy dzień tygodnia? Relaks, czy może ferwor obowiązków domowych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frozen 29 Napisano Marzec 12, 2023 1 minutę temu, crªzy napisał: Relaks wczorsj sie obrobilam ze wszystkim:p teraz powinnam książkę czytać a niestety jestem tu:p Czemu niestety? Coś Cie widocznie przyciąga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frozen 29 Napisano Marzec 12, 2023 3 minuty temu, crªzy napisał: No bo wolałabym książkę:p Więc w czym mamy problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes trzeci 56 Napisano Marzec 12, 2023 7 minut temu, crªzy napisał: Relaks wczorsj sie obrobilam ze wszystkim:p teraz powinnam książkę czytać a niestety jestem tu:p Twoja plycizna umyslowa jest godna politowania, nic dziwnego ze z bene chora jednastką jesteś w tak dobrej komitywie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes trzeci 56 Napisano Marzec 12, 2023 bene zdechło, modlitwy zostały wysłuchane 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes trzeci 56 Napisano Marzec 12, 2023 Przed chwilą, crªzy napisał: No. Tylko poki co to nie ja myle gwiazdy z własnej epoki:p ignorancie przeżarty denaturatem. Zostaw bene w spokoju kryptosie Przecież to zdechlo? Zakopac i nie stawiać nagrobka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ramzes trzeci 56 Napisano Marzec 12, 2023 Przed chwilą, crªzy napisał: Rozumiem ze na swój chory sposób chcesz sie dowiedzieć co u niego ? Leży obolały po kolejnej orgi w roli pisuaru? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach