samichan 0 Napisano Marzec 16, 2023 mam wade genetyczna która spowodowała ze nie wyrosła mi część zębów stałych. górnych mam dosłownie 5. od dziecka nosze proteze i chyba nawet przed samą sobą udawałam ze wszytsko jest ze mną okej. nigdy o tym nikomu nie mówiłam, bo cholernie sie tego wstydze. nawet mój były nie wiedział o tym przez 2 lata, a mieszkalismy razem. wiem, ze to mnie nie wartoścuje, wiem ze nic nie moge z tym zrobic (implanty niestety nie są rozwiązaniem w moim przypadku). wiem tez ze gdybym powiedziala o tym moim przyjaciołom to by mnie nie ocenili. a mimo wszystko nie umiem tego z siebie wyrzucic. jestem tak strasznie zablokowana w tym temacie. jestem singielką juz od kilku lat i chciałabym zaczac troche randkowac, spotykac sie z kims, i wydaje mi sie ze muszę o tym powiedziec na początku relacji, a nie ukrywac, tak jak zawsze to robilam. Tylko jak to powiedziec? zawsze mi sie wydaje ze wielu ludzi ma obsesje na punkcie zębów i mogłoby ich to obrzydzic. prosze o jakies rady, bo mnie ten temat kompletnie przerasta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach