Gosia21 12 Napisano Marzec 21, 2023 Witam, wczoraj powinnam dostać okres, od 3/4dni mam dużo śluzu płodnego za każdym razem jak idę do toalety, najpierw 6dni temu dużo kremowego, później ciągnący taki lekko mleczny od 4 dni a od wczoraj tylko przezroczysty i ciągnący jak białko kurze/płodny…dziś rano zrobiłam test i wyszedł negatywny…nie wiem co się dzieje… czy to możliwe ze jestem w ciąży mimo negatywnego testu? Nigdy okres tak mi się nie spóźniał chyba ze byłam w ciąży… od tygodnia mam zgodę i nudności bez wymiotów… czy któraś może tak miała z tym śluzem? Jestem skołowana…. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinki 2 Napisano Marzec 21, 2023 to znaczy , że teraz możesz mieć owulację a nie ciążę . sama w tym miesiącu (chyba drugi raz w życiu nie się to zdarzyło a jestem już starsza osoba ) mam dwie owulacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Marzec 21, 2023 25 minut temu, marcinki napisał: to znaczy , że teraz możesz mieć owulację a nie ciążę . sama w tym miesiącu (chyba drugi raz w życiu nie się to zdarzyło a jestem już starsza osoba ) mam dwie owulacje. Nie ma dwóch owulacji w cyklu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Annn2020 246 Napisano Marzec 21, 2023 2 godziny temu, Gosia21 napisał: Witam, wczoraj powinnam dostać okres, od 3/4dni mam dużo śluzu płodnego za każdym razem jak idę do toalety, najpierw 6dni temu dużo kremowego, później ciągnący taki lekko mleczny od 4 dni a od wczoraj tylko przezroczysty i ciągnący jak białko kurze/płodny…dziś rano zrobiłam test i wyszedł negatywny…nie wiem co się dzieje… czy to możliwe ze jestem w ciąży mimo negatywnego testu? Nigdy okres tak mi się nie spóźniał chyba ze byłam w ciąży… od tygodnia mam zgodę i nudności bez wymiotów… czy któraś może tak miała z tym śluzem? Jestem skołowana…. Mi się tak zdarzyło pierwszy raz w życiu i się okazało że jestem w ciąży. Nawet pod wpływem takich objawów zdecydowałam się na zrobienie testu no i wyszedł pozytywny. Teraz po porodzie już normalnie miesiączkuje i zdarzyło mi się tak ze dwa razy i w ciąży nie jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach