Skorelowana 45 Napisano Marzec 21, 2023 (edytowany) https://zapodaj.net/6ac524e32f85c.jpg.html Edytowano Marzec 21, 2023 przez Skorelowana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skorelowana 45 Napisano Marzec 21, 2023 A się Klaudia zezłościła i widmo nie dostanie dzisiaj kolacji. He he. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skorelowana 45 Napisano Marzec 21, 2023 Musisz Mu Klaudia wybaczyć, to jego sposób na podryw, a za 5 minut jak wyczuje, że nie działa będzie Poka hontaz Poka hontaz. Bawcie się, idę jeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skorelowana 45 Napisano Marzec 21, 2023 Przed chwilą, Wstydź się Aniu napisał: Bagno o co chodzi z tą świnką, to teraz ty? Zarąbista jest ta świnka, kiedyś wklejałam kurczaka też był zarąbisty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skorelowana 45 Napisano Marzec 21, 2023 1 minutę temu, KittyB napisał: Słuchajcie,byłam tu o 9 rano,bo o 10 miałam już szkolenie, a potem dom i zgadnijcie kto już dziesiątą godzinę tu siedzi Nie wiem ja też ze 2 godziny byłam, później węgiel obiad i sprzątanie. Teraz mam co robić. Wszystko w szafach poukładałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marawstala 2038 Napisano Marzec 21, 2023 Nieźle wyszło : ) koszula też spoko, co kto lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_b 83 Napisano Marzec 21, 2023 Piękne włosy, Bagno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skorelowana 45 Napisano Marzec 21, 2023 10 minut temu, Fan Tygrysî napisał: Anastazja nie chciała zrobić czarnych A nimfa i bagno chciały zrobily Ja się przemalowałam, bo zrobiłam się jak kropla wody prababcia i problem tkwi w tym, że mi się strasznie nie podoba. Widziałam zdjęcie ze ślubu i teraz w życiu kucyka nie zrobię, na rozpuszczonych to jeszcze spoko, ale na kucyku strasznie brzydko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Skorelowana 45 Napisano Marzec 21, 2023 Chodźcie wszyscy do psychiatry, Wy powiecie, że macie chorobę dwubiegunową, a ja powiem, że się przemalowałam, bo mam brzydki ryj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach