kwiatuszek92 0 Napisano Marzec 24, 2023 Witam Mój synek ma krwiaka podokostnowego na głowie (8cm). Chirurg dziecięcy stwierdził, że nie trzeba nakłuwać tylko stosować maść arnikową. Syn ma 2 tyg. Boje się, że mu się to nie wchłonie.. a później będzie za późno na ściągnięcie płynu jak już zwapnieje.. miałyście z dziećmi coś takiego? Jak to się u was skończyło? Bardzo się boje czytam ale mało informacji na ten temat. Już nie wiem co mam robić i myśleć... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Foko Loko 1975 Napisano Marzec 24, 2023 1 godzinę temu, kwiatuszek92 napisał: Witam Mój synek ma krwiaka podokostnowego na głowie (8cm). Chirurg dziecięcy stwierdził, że nie trzeba nakłuwać tylko stosować maść arnikową. Syn ma 2 tyg. Boje się, że mu się to nie wchłonie.. a później będzie za późno na ściągnięcie płynu jak już zwapnieje.. miałyście z dziećmi coś takiego? Jak to się u was skończyło? Bardzo się boje czytam ale mało informacji na ten temat. Już nie wiem co mam robić i myśleć... Jak nie ufasz lekarzowi, to skonsultuj dodatkowo z innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach