Waszka P 7 Napisano Kwiecień 18, 2023 (edytowany) photo https://files.catbox.moe/pyz3bd.jpg Edytowano Kwiecień 18, 2023 przez Waszka P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keep 3 Napisano Kwiecień 18, 2023 Przed chwilą, Waszka P napisał: photo Śliczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Keep 3 Napisano Kwiecień 18, 2023 Ale nie fantazjuj moon bo taka by nawet nie splunęła na ciebie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fantomas 2 Napisano Kwiecień 18, 2023 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waszka P 7 Napisano Kwiecień 18, 2023 24 minuty temu, Keep napisał: Śliczna Dzięki Piwosz przyjacielu wydaje mi się, że jesteśmy dla siebie stworzeni ale bym ją w szyje niczym nosferatu ukąsił https://files.catbox.moe/548m7n.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 29 Napisano Kwiecień 18, 2023 5 minut temu, kolejna psiapsi napisał: Co to za chłopak do wzięcia na awku? Kotarba? Czy twój konkubent to moderator? Chyba moje wpisy do ciebie znikają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 29 Napisano Kwiecień 18, 2023 Przed chwilą, kolejna psiapsi napisał: Nie mój konkubent jest z zawodu dyrektorem Jeśli to taki kompetentny dyrektor jak myślę, to ja chcę być Marysią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waszka P 7 Napisano Kwiecień 18, 2023 10 minut temu, Han44 napisał: TO MOON. KOTARBA WYGLĄDA CAŁKIEM INACZEJ. To twój konkubent z więzienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 29 Napisano Kwiecień 18, 2023 9 minut temu, kolejna psiapsi napisał: Sam komputer go wyrzucil🥰 Z pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maciek0X 29 Napisano Kwiecień 18, 2023 1 minutę temu, kolejna psiapsi napisał: Nie, jako idealnego kandydata Wiesz dlaczego? Bo wtedy jeszcze mnie nie było w systemie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach